20 Years Ballet Arts – Απονομή Διπλωμάτων – Αποκάλυψη της παράστασης

Την Κυριακή 21.11.22, η Ballet Arts οργάνωσε μια γιορτή για τα 20 χρόνια λειτουργίας της σχολής. Την ίδια βραδιά έγινε η απονομή των διπλωμάτων για τις εξετάσεις της RAD και ISTD που έδωσαν τα παιδιά το καλοκαίρι. Στο τέλος έγινε και η αποκάλυψη της παράστασης που θα ανεβάσουνε τα παιδιά το καλοκαίρι 2023!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πολύ συγκίνηση και μια αναδρομή στο παρελθόν όταν η Λίζα Κυριακίδου, 20 χρόνια πριν, ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι σκοπεύει να ανοίξει μια σχολή χορού στην Ελλάδα, ενώ εκείνος διέμενε στην Κύπρο. Μίλησε για την στήριξη και την αγάπη του παρ’ όλο που δεν ήθελε να απομακρυνθεί η κόρη του από κοντά του. Έστησε τότε την Ballet Arts με πολύ μεράκι και αγάπη και εξελίχθηκε σε μια υγιή σχολή χορού που πρεσβεύει την ποιοτική διδασκαλία, την αγάπη και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Από τότε ως σήμερα επιλέγει πάντα με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα το προσωπικό που θα διδάξει τα παιδιά της σχολής.

Ακολούθησαν ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες της, ενώ είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας κι εκείνους που δεν διδάσκουν πια στη σχολή αλλά υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της σχολής για χρόνια.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Advanced Foundation, Contemporary, Musical Teens και Musical Kids παρουσίασαν από ένα χορευτικό. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική.

Παρευρέθηκαν και παλαιότερες μαθήτριες της σχολής, φοιτήτριες πια, οι οποίες επίσης ξεκίνησαν νήπια στη σχολή αυτή και μεγάλωσαν μαθαίνοντας χορό, δημιουργώντας δεσμούς και φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και εκφράζονται πάντα με αγάπη για τη σχολή που τους φιλοξένησε καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας.

Τα φώτα έσβησαν και ακούστηκε από μικρούς και μεγάλους, το “Happy Birthday” για την Ballet Arts. Όλα τα παιδιά σβήσανε το κεράκι που είχαν στο cup cake που τους μοιράσανε.

Το highlight της βραδιάς, αυτό που όλες οι μαθήτριες της σχολής περιμένουν εδώ και ενάμιση μήνα, ήταν η ανακοίνωση της παράστασης!

Μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης, το μεγάλο πόστερ που απεικονίζει το παραμύθι ήταν καλυμμένο με ένα κόκκινο πανί. Πολλά «παιχνίδια» είχαν γίνει κατά τη διάρκεια αυτού του ενάμιση μήνα για να ανακαλύψουν τα παιδιά ποια παράσταση θα παρουσιάσουν. Φάκελοι που υποτίθεται ότι περιείχαν πληροφορίες της παράστασης, εξαφανίζονταν μυστηριωδώς και επανεμφανίζονταν στην ίδια θέση και οι μαθήτριες «ψάρευαν» επίμονα τις δασκάλες τους επιδεικνύοντας μεγάλη μαεστρία. Τα στόματα των δασκάλων όμως έμειναν ερμητικά κλειστά, για να μην χαλάσουνε την έκπληξη και οι φάκελοι της σχολής περιείχαν επίτηδες πληροφορίες άσχετες με την παράσταση. Η απόλαυση ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια αυτού του ενάμιση μήνα με τους μικρούς μας εξερευνητές!

Το πολυαναμενόμενο παραμύθι λοιπόν που θα παρουσιάσουν, είναι το «Jasmin. Choose wisely». Μία ιστορία βασισμένη στο παραμύθι του «Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» αλλά προσαρμοσμένο από την Λίζα Κυριακίδου.

Η διανομή των ρόλων και οι πρόβες θα ξεκινήσουν σύντομα.

Μετά την ανακοίνωση της παράστασης ξεκίνησε το πάρτυ. Παιδιά, γονείς και δασκάλες χόρεψαν, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ας ευχηθούμε όλοι στην Ballet Arts Χρόνια Πολλά και να συνεχίσει στο ίδιο κλίμα αγάπης και συνεργασίας για τουλάχιστον άλλα τόσα χρόνια!

Για τον υπέροχο στολισμό του χώρου ευχαριστούμε την κα Εύη Αεράκη και την κα Ιωάννα Αλεξανδρίδη.

Αφήστε μια απάντηση