Η Ballet Arts

Στην Ballet Arts, παιδιά και γονείς νοιώθουν ασφάλεια και ζεστασιά.

Όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει μητέρα μαθήτριας της σχολής (και την ευχαριστούμε θερμά για την έκφραση αυτή), «όταν φτάνει κανείς στην είσοδο της σχολής, σε κατακλύζει ένα συναίσθημα οικογενειακής θαλπωρής». Ένα ζεστό χαμόγελο στη γραμματεία, μια γλυκιά κουβέντα από κάποια καθηγήτρια και αμέτρητες χαρούμενες φατσούλες.

Βρισκόμαστε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Έχουμε πάνω από 20 χρόνια πείρα στο αντικείμενο. Όλες οι δασκάλες αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε απόλυτα καταρτισμένες και πιστοποιημένες για να διδάξουμε με ασφάλεια οποιαδήποτε ηλικία από δυόμιση ετών και πάνω. Ο λόγος είναι ότι όλες οι δασκάλες, συνεχίζουμε την εκπαίδευσή μας κάθε χρόνο με κάποιες ώρες μετεκπαίδευσης. Αυτό σας εξασφαλίζει για το επίπεδό μας.

Χάρη σε αυτό το επίπεδο, έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή μας παιδιά με δυνατά κι ευλύγιστα σώματα, χωρίς τραυματισμούς, με άρτια τεχνική, με ανθεκτικούς δεσμούς φιλίας και γεμάτα με όμορφες αναμνήσεις. Κάποια από αυτά τα παιδιά αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια καριέρα στο χορό. Μέσα από την Ballet Arts τα έχουν καταφέρει.

Στη Σχολή μας χρησιμοποιούμε τα συστήματα της RAD και της ISTD. Τα συστήματα αυτά τα έχουμε διαλέξει γιατί είναι τα πιο καταξιωμένα στο είδος τους αλλά και διεθνώς διαδεδομένα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες: www.royalacademyofdance.org and www.istd.org.uk και στο άρθρο RAD.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.