Κανόνες Σχολής

 1. Απαγορεύεται οι μπαμπάδες να βρίσκονται στα αποδυτήρια όταν τα παιδιά ετοιμάζονται.
 2. Φαγητά εντός της σχολής επιτρέπονται μόνο για τις περιπτώσεις που κάποιο παιδί παραμένει στη σχολή για συνεχόμενα μαθήματα. 
 3. Στη σχολή μας στηρίζουμε την ανακύκλωση. Εκτιμούμε ιδιαίτερα όταν τα παιδιά φέρνουν το παγουρίνο με το νερό από το σπίτι τους.
 4. Παρακαλούμε να επικρατεί απόλυτη ησυχία στα αποδυτήρια και έξω από τη μικρή αίθουσα.
 5. Μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση. Μη ζητάτε να μπαίνετε στο μάθημα εκτός κι αν το μικρό σας κλαίει. Εάν μπει ένας γονέας τότε θ’ αρχίσουν να κλαίνε τα άλλα. Τα παιδιά αισθάνονται τη δική σας αγωνία. Χαμογελάστε και δείξτε τους ακριβώς που θα κάθεστε. Η δασκάλα θα ανοίγει τη πόρτα συχνά για να σας δούνε, μέχρι τα παιδιά σας αισθανθούν άνετα μαζί μας.
 6. Εάν η δασκάλα αποφασίσει να κρατήσει τη πόρτα ανοικτή στις αρχές, παρακαλώ μην προσπαθείτε να κοιτάτε μέσα.
 7. Αν έχετε παράπονα παρακαλώ συζητήστε τα μαζί μας και όχι μόνο μεταξύ σας.
 8. Αν το παιδί σας χάσει κάποια μαθήματα μπορεί να τα αναπληρώσει με άλλα μαθήματα του ιδίου επιπέδου ή με μάθημα μοντέρνου. Δεν επιστρέφονται χρήματα, ούτε αφαιρείται το ποσό από τα δίδακτρα.
 9. Αν η σχολή (κι όχι οι καιρικές συνθήκες 👀) ευθύνεται για ακύρωση του μαθήματος τότε θα αναπληρωθεί το συντομότερο δυνατό. 
 10. Τα δίδακτρα της σχολής είναι ετήσια, όχι μηνιαία. Οι μήνες Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Απρίλιος και Ιούνιος πληρώνονται κανονικά.
 11. Τα καινούρια παιδιά κατά κανόνα δεν μπορούν να συμμετέχουν σε exams αλλά μόνο σε class awards εκτός κι αν το επιτρέψει η κ. Λίζα.
 12. Τα παιδιά που λείπουν από τη σχολή 2 μήνες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις εκτός κι αν το εγκρίνει η κ. Λίζα
 13. Τα παιδιά που ξεκινούν τη φοίτηση τους από Δεκέμβριο και έπειτα δεν μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις.