Στιγμιότυπο από την παράσταση "Jasmine" της Ballet Arts. Εδώ το Genee.

Modern Free Choreography

Απελευθέρωσε τη χορευτική σου έκφραση!

Ανακάλυψε τον δυναμικό και συναρπαστικό κόσμο του χορού με το μάθημα “Modern Free Choreography”. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά σου και να σε φέρει κοντά με όλα τα styles του μοντέρνου χορού. Lyrical, jazz, commercial, musical είναι τα βασικά styles που θα γνωρίσουμε μαζί, καθώς θα σου δοθεί και η δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις και να μάθεις να δημιουργείς τις δικές σου χορογραφίες !

Στο “Modern Free Choreography”, ενθαρρύνουμε τους χορευτές να ξεφύγουν από τον κανόνα και να αγκαλιάσουν την ατομικότητά τους. Θα σε καθοδηγήσουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα κινήσεων, επιτρέποντάς σου να μεταβαίνεις ρευστά μεταξύ των styles, ενώ παράλληλα θα εμπλουτίζεις το προσωπικό σου. Είτε είσαι αρχάριος/α που θέλει να διευρύνει τους χορευτικούς ορίζοντες, είτε έμπειρος/η χορευτής/ρια που αναζητά νέα έμπνευση, αυτό το μάθημα είναι προσαρμοσμένο ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Ανέπτυξε τη μουσικότητά σου και μια βαθύτερη κατανόηση του πώς τα διαφορετικά στυλ αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Άφησε τη δημιουργικότητά σου να ρέει καθώς ξεπερνάς τα όρια και δημιούργησε συναρπαστικά χορευτικά κομμάτια που συντονίζονται με το πνεύμα σου. Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και ξεκίνα ένα χορευτικό ταξίδι που είναι τόσο διαφορετικό και απεριόριστο όσο εσύ.