Κατερίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό και στην συνέχεια την κέρδισε ο χορός. Κάτοχος των διπλωμάτων του Βρετανικού εκπαιδευτικού οργανισμού (ISTD) FDI, CDE στο Imperial Classical Ballet και Modern Theater Dance, Contemporary Dance της ISTD και του οργανισμού Dance Association BDQT και δίπλωμα διδασκαλίας του Progressing Ballet Technique.

Από το 2003 μέχρι σήμερα παρακολουθεί ειδικά σεμινάρια και μαθήματα χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό, μερικά απο αυτά (“Musical Theater Jazz, Modern dance, Birth College”, “Μουσικόκινητική αγωγή (Μαρία Κυνηγού Φλαμπουρά)”, “Hip Hop, Locking, Pooping (Γαλλία)”, House Dance, Modern Technical, Urban Styles (Impus Tanz Vianna),Contemporary dance (Αιμέλια Μπενέτ, Τάσσος Μπεκιάρης, Βαγγέλης Ζαρκάδας, Αφροδίτη Βερβενιώτη), Rhythm section / tim Emotion ( με τον Μιχάλη Χαβαντάς), Street Dance and Commercial Hip Hop Masterclass (Dennis Victory, I.S.T.D) ). Το 2008 χόρεψε με την ομάδα “Σύμπραξη” και το 2013 τιμήθηκε από το 1 γυμνάσιο Γλυφάδας για την καλλιτεχνική δημιουργία στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΕΙΑ”. Το 2015 οργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά χορού με τίτλο “Disco night” όπου τα έσοδα δόθηκαν στον οργανισμό “Κιβωτός του κόσμου”. Από το 2005 διδάσκει Modern theater dance, classical ballet, theater jazz, hiphop, street jazz σε αναγνωρισμένες σχολές χορού, σχολεία και σεμινάρια.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ερασιτεχνικής ομάδας χορού “FootPrints Dance Project ” που συμμετέχει σε Εθνικούς ,Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς χορού από το 2017 ως σήμερα, και κατακτά πρώτες και δεύτερες θέσεις. Το 2019 στον Διεθνή διαγωνισμό, IBCDC Italia Lecce Gala, στην Ιταλία, η ομάδα κατέκτησε τη 4η θέση, στην κατηγορία Contemporary Duet. Το 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό κλασσικού και σύγχρονου χορού στην κατηγορία «Σύγχρονο ομαδικό Adults» με βαθμολογία 92%.