Στιγμιότυπο από μάθημα της σχολής χορού Ballet Arts σε Modern ISTD Advanced

Jazz Quality and Technique

Jazz Quality and Technique (Κατώτατο όριο ηλικίας: 13)

Βελτίωσε το χορό σου με ποιότητα και τεχνική

Αναβάθμισε τις χορευτικές σου δεξιότητες και τελειοποίησε την τεχνική σου με το μάθημα ‘Jazz Quality and Technique’. Ιδανικό για χορευτές που επιθυμούν να βελτιώσουν την ακρίβεια και την τελειότητα των κινήσεών τους.

Αυτό το μάθημα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να περιλαμβάνει διάφορα στυλ χορού, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων τζαζ, λυρικού και μουσικού χορού. Είναι μια φανταστική ευκαιρία να εμβαθύνεις σε τεχνικές πτυχές και να καλλιεργήσεις μια ισχυρή βάση.

 

Τι να περιμένεις:

Θα ασχοληθείς με μια σειρά ασκήσεων και συνδυασμών βημάτων που εστιάζουν στην τελειοποίηση της δύναμης, της ευλυγισίας και της συνολικής τεχνικής του χορού σου. Από την εκμάθηση των ταξιδιωτικών βημάτων μέχρι την τελειοποίηση των kicks, των leaps και των στροφών, κάθε μάθημα σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.

 

Αυτό το μάθημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που φιλοδοξούν να ανεβάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο επόμενο επίπεδο. Είτε είσαι έμπειρος χορευτής/ρια είτε θέλεις να τελειοποιήσεις την τεχνική σου, το “Jazz Quality and Technique” είναι ιδανικό για να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Έλα μαζί μας και ξεκίνα ένα ταξίδι ανάπτυξη και ακρίβειας.