Μάθημα Modern Free Choreography at Ballet Arts Glyfada Attikis

Αξίες

Με τις αξίες αυτές δεσμευόμαστε απέναντι στο προσωπικό, στους γονείς και στα παιδιά μας.

Εκτιμούμε και σεβόμαστε κάθε άνθρωπο, με προτεραιότητα τους μαθητές μας. Ενθαρρύνουμε την ηθική συμπεριφορά και προάγουμε τη θετική επικοινωνία σε κάθε μας αλληλεπίδραση.

Υποστηρίζουμε και προωθούμε τη συνεχή βελτίωση, τόσο των μαθητών όσο και των δασκάλων μας, με στόχο την ανάπτυξη και την αριστεία.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό και υπευθυνότητα, έχοντας μηδενική ανοχή στον εκφοβισμό, την παρενόχληση και κάθε μορφή διάκρισης.

Δεσμευόμαστε να καλλιεργούμε την αγάπη για τον χορό και την εκφραστικότητα μέσω αυτού, βοηθώντας τους μαθητές μας να εξοικειωθούν με τον εαυτό τους και να ανακαλύψουν τη μοναδική τους ομορφιά. «Be your own kind of beautiful».

Οι αξίες μας:

  • Σεβασμός
  • Ήθος
  • Καθαριότητα
  • Ασφάλεια
  • Δέσμευση στην Αριστεία

Όραμα και Στόχος:

Στην Ballet Arts, το όραμά μας είναι να δημιουργούμε καθημερινά ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθώς και ευκαιρίες για δημιουργία και ανάδειξη των ταλέντων τους.

Πέρα από τον χορό, οραματιζόμαστε την Ballet Arts ως έναν ασφαλή χώρο για όλους, όπου η διαφορετικότητα γίνεται αποδεκτή και κάθε άτομο ενθαρρύνεται να αγκαλιάσει και να εκφράσει τη μοναδική του ομορφιά.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα όπου όλοι αισθάνονται πολύτιμοι, αποδεκτοί και εμπνευσμένοι να εξελιχθούν—όχι μόνο ως χορευτές, αλλά και ως συμπονετικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση άνθρωποι.